It's glamour, it's glitter, it's girlicious, it's Glovely... Deze blog is helemaal gewijd aan modieuze handschoenen. Je vind er alles over leuke merken, materialen, stijlen en trends.

We 're working on making Glovely! available in english.

dinsdag 12 augustus 2008

Special: Bruidshandschoenen van Poirier

Op trouwerijen worden er traditioneel nog vaak handschoenen gedragen. Voor veel bruiden is het een onderdeel van de outfit dat toch niet mag ontbreken. Er is dan ook veel keuze op dat gebied. Vandaag lichten we de bruidshandschoenen van Poirier eruit.


Poirier heeft verschillende soorten handschoenen in verschillende collecties. Hun bridal mat collectie wordt vervaardigd in Frankrijk bij een bedrijf dat ook in licentie produceert voor o.a. Chanel. Dit zijn dan ook satijnen handschoenen van topkwaliteit, verkrijgbaar in mooie pasteltinten. Andere collecties van Poirier bieden ook satijn (glanzend) in fellere kleuren, die ook zeer geschikt zijn voor een avondtoilet.

De handschoenen zijn er in verschillende lengtes en met of zonder vingers. Al met al omvatten de collecties van Poirier meer dan 50 soorten handschoenen, dus wat je stijl ook is of wat voor bruidsjurk je ook draagt, een goede kans dat er bijpassende Poirier handschoenen voor zijn.


0 reacties:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP