It's glamour, it's glitter, it's girlicious, it's Glovely... Deze blog is helemaal gewijd aan modieuze handschoenen. Je vind er alles over leuke merken, materialen, stijlen en trends.

We 're working on making Glovely! available in english.

zondag 1 februari 2009

Glovely Gellar

Waarschijnlijk is ze meest bekend van haar optreden in de populaire TV-serie 'Buffy the vampire slayer'. Tegen haar zin werd ze door dit karakter geassociëerd met het feminisme, wat haar zelf doet denken aan vrouwen die hun oksels en benen niet scheren. We hebben het hier natuurlijk over Sarah Michelle Gellar.

De afgelopen tijd hebben we weinig van haar gemerkt, behalve misschien een paar onbetekenende rollen in nietszeggende films. Desalniettemin begint het weer te rommelen en er zijn weer Gellar-geluiden te horen op straat. Dit jaar verschijnt er waarschijnlijk een nieuwe HBO serie met haar in één van de hoofdrollen, getiteld "The Maladys", welke gaat over een paar dysfunctionele jong volwassenen die nog kampen met het overlijden van hun ouders jaren geleden. Ze zal ook te zien zijn in een nieuwe film die dit jaar uitkomt "Veronika decides to die" over een meisje dat besluit zelfmoord te plegen, maar toch als blijkt dat ze een paar dagen te leven heeft na een zelfmoordpoging vreugde vind in het leven. Niet de meest frivole onderwerpen dus. We hebben hier wel een paar mooi foto's uit een shoot van fotograaf Nuno Munoz, met een paar oogstrelende handschoenen uiteraard.


0 reacties:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP