It's glamour, it's glitter, it's girlicious, it's Glovely... Deze blog is helemaal gewijd aan modieuze handschoenen. Je vind er alles over leuke merken, materialen, stijlen en trends.

We 're working on making Glovely! available in english.

dinsdag 22 juli 2008

Glovely - Welkom

It's Glamour, it's glitter, its girlicious, it's Glovely!

Welkom op wat straks de meest complete site is over handschoenen. Veel vrouwen zijn gek op schoenen. Schoenen hebben vaak een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Hetzelfde geld voor handschoenen. Handschoenen geven een vrouw een krachtige, maar elegante uitstraling. Er zijn natuurlijk verschillende stijlen, materialen, lengtes, etc. Voor sommige gelegenheden zijn zelfs handschoenen vereist. En deze handschoenen moeten dan ook weer aan eisen voldoen wat betreft lengte of kleur. Over al deze dingen gaan we schrijven op deze blog. En dat niet alleen, we zijn ook altijd op zoek naar de mooiste plaatjes...

Handschoenen zijn vaak wel een onderbelicht onderdeel van de outfit. Veel dingen die in de mode zijn zijn door de stylisten afgekeken van beroemdheden, actrices, zangeressen. Vaak zijn handschoenen de accessoires die er bij in schieten. Of de stylisten zijn zo lui dat ze het eerste en beste paar handschoenen dat ze vinden aanbevelen. Wij zijn van plan om in deze blog juist de spot op de handschoenen te laten vallen. Dus als je je afvraagt welke handschoenen worden gedragen door Carrie Bradshaw (Sara Jessica Parker in SATC), Victoria Beckham, Jessica Simpson of Gwen Stefani, dan moet je hier zijn.

0 reacties:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP