It's glamour, it's glitter, it's girlicious, it's Glovely... Deze blog is helemaal gewijd aan modieuze handschoenen. Je vind er alles over leuke merken, materialen, stijlen en trends.

We 're working on making Glovely! available in english.

maandag 22 september 2008

Beoordeling: Bijenkorf handschoenen

De nazomerdagen worden spaarzamer en echte najaarsdagen zien we steeds meer. We kunnen er niet meer omheen, de R is weer in de maand en het wordt tijd om een mooie handschoenencollectie te verzamelen om fashionable over straat te gaan.

Dit jaar trok de folder van de bijenkorf onze aandacht. Op het eerste gezicht leuke handschoenen, aardige details en gave kleurtjes. Eenmaal van dichtbij bezien waren we er minder van gecharmeerd. De kwaliteit is op zich goed, maar het leer is niet zo soepel en de finish is een beetje plastic. De handschoenen hebben een goedkope polyester voering, wat evenmin bevorderlijk is voor het draagcomfort. Toch moeten ze nog rond de 100 euro kosten. Te veel, in onze opinie. Voor een paar tientjes meer heb je handgemaakte handschoenen van lamsnappa gevoerd met zijde.

1 reacties:

Debby 11 oktober 2009 om 11:02  

Ook ik kijk met andere ogen naar handschoenen en zie dat de kwaliteit van handschoenen hard en stug is. En er wordt soms een behoorlijke prijs voor gevraagd. Op www.giolederwaren.nl verkoop ik Italiaanse handgemaakte handschoenen van de mooiste kwaliteit leer (herten-, lams-,suede etc)en tegekke kleuren en design. Deze handschoenen hebben een hele rijke uitstraling en blijven prachtig.
Deze handschoenen worden ook verkocht in prestiqieuze warenhuizen, de filmwereld en de koningshuizen van Europa en Japan.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP