It's glamour, it's glitter, it's girlicious, it's Glovely... Deze blog is helemaal gewijd aan modieuze handschoenen. Je vind er alles over leuke merken, materialen, stijlen en trends.

We 're working on making Glovely! available in english.

vrijdag 26 september 2008

Gloves are a girls best friend

Beste mannelijke lezers,

Mannen, dat jullie op deze blog zijn terecht gekomen zegt op zich al wel iets. Jullie zien graag vrouwen in mooie leren dameshandschoenen. En terecht, want het is een mooi gezicht; een classy vrouw met haar vingers in het leer kan het najaar een stuk mooier maken. En jullie kunnen daaraan bijdragen.

Misschien ben je getrouwd, woon je samen, heb je één of meerdere vriendinnen, hoe dan ook, een speciale vrouw in je leven (ook al is het je moeder), je kunt haar verrassen met een mooi paar handschoenen. Toegegeven, een mooi paar handschoenen is duurder dan een bosje bloemen, maar dat weet zij ook. Het is persoonlijk, want je zult wel even moeten zien uit te vinden wat haar handschoenenmaat is en welk type je kiest zegt veel over hoe je haar graag ziet*. Aan de andere kant is het neutraler dan een lingeriesetje.

In magazines zoals Esquire worden ook wel eens suggesties gedaan voor leuke cadeau's voor de vrouw, maar die blijven wel hangen bij schoenen en lingerie. Ik heb gelogen in de titel van het stukje, want de titel 'a girls best friend' blijft voorbehouden aan diamanten, maar het gevoel van een paar handgemaakte leren handschoenen moet niet onderschat worden!

* Om de handschoenenmaat te bepalen wordt meestal de omvang van de hand ter hoogte van de knokkels gemeten, maar dan verklap je al een deel van de verrassing. Als je haar schoenmaat weet kan men bij een goede speciaalzaak wel de juiste maat bepalen.

0 reacties:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP