It's glamour, it's glitter, it's girlicious, it's Glovely... Deze blog is helemaal gewijd aan modieuze handschoenen. Je vind er alles over leuke merken, materialen, stijlen en trends.

We 're working on making Glovely! available in english.

donderdag 4 september 2008

Chanel, Hepburn & the little black dress; a fashionable trinity.

Onlangs is Audrey Hepburn's 'little black dress' van Givenchy geveild, die ze droeg als Holly Golightly in de film 'Breakfast at Tiffany's'. Haar verschijning was in feite de vervulling van het ideaal van designer Coco Chanel, bij wie het idee voor een klein zwart cocktailjurkje in 1926 werd geboren. Audrey is het toonbeeld van een goede accessoire keuze in deze film. Vogue was met name het magazine dat deze zwarte cocktailjurkjes populair heeft gemaakt en nu wordt het door modeliefhebbers als onontbeerlijk beschouwd voor de garderobe van elke zichzelf respecterende vrouw.

Daar is veel voor te zeggen want door de eenvoud van het jurkje is het gemakkelijk te combineren. It's easy to dress up or down, zogezegd, dus heel chique of meer casual combi's zijn mogelijk. Als je echt op chique gaat, volg je de aanpak van Audrey; grote parelkettingen en oorbellen, mooie kousen, gave handschoenen en een paar glamoureuze pumps.


0 reacties:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP