It's glamour, it's glitter, it's girlicious, it's Glovely... Deze blog is helemaal gewijd aan modieuze handschoenen. Je vind er alles over leuke merken, materialen, stijlen en trends.

We 're working on making Glovely! available in english.

zondag 17 mei 2009

Down with love: lang leve de handschoenen!

Vaak als wij een film over de fifties zien verzuchten we wel eens dat we vijftig jaar eerder geboren hadden moeten worden. Wat een te gekke tijd om je adolescentie te vieren als je kijkt naar mode en muziek. Emancipatie was echter iets dat in die dagen nog niet veel gehoord werd.

In de comedy 'Down with Love' (2003) speelt Renée Zelweger Barbara Novak, de schrijfster van een boek dat de door mannen gedomineerde wereld van die tijd op zijn grondvesten doet trillen: Down with love. Voornaamste punt op de agenda: Onafhankelijkheid van de vrouw en de mogelijkheid om seks 'à la carte' te genieten, zoals mannen. Haar grote chauvinistische tegenspeler: sterreporter Catcher Block gespeeld door Ewen McGregor. Het verhaal pakt nogal verrassend uit. Wist je trouwens dat zowel Renée als Ewen kunnen zingen als nachtegaaltjes?

De film won een prijs voor beste kostuums. Staan wij volledig achter, kijk maar hieronder:


  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP