It's glamour, it's glitter, it's girlicious, it's Glovely... Deze blog is helemaal gewijd aan modieuze handschoenen. Je vind er alles over leuke merken, materialen, stijlen en trends.

We 're working on making Glovely! available in english.

donderdag 7 mei 2009

Moederdag: het ultieme cadeau

WAARSCHUWING: het volgende idee vereist de nodige voorbereiding en kan pijn veroorzaken op plaatsen waar je jouw geld bewaart. Niet geschikt voor mensen voor wie 'normaal al gek genoeg is'.

Ik herinner me een zekere scène uit de film 'Entrapment' met Sean Connery en Catherine Zeta-Jones. In de voorbereidingen voor een superkraak wordt het heldenduo genoodzaakt aanwezig te zijn op een chique gala. Sean verrast Catherine met een prachtige jurk voor de gelegenheid. Vergelijkbare scènes vindt je in een aantal Bond-films, Sex and the City en goeie ouwe romantische komedies. Wat is nu het idee; wat ga jij doen om dé vrouw in je leven een onvergetelijke avond te bezorgen?

Je voelt 'm waarschijnlijk al aankomen; je gaat een avondje uit plannen. En niet zomaar even naar een restaurantje; het gaat plaatsvinden in een chique tent, waar het niet misstaat als je op je allerbest je entree maakt, want dat hoort namelijk ook bij dit plan. Jij zorgt voor alles; de avondjurk voor de dame, een smoking (of een verschrikkelijk mooi pak) voor jezelf, een plaats met eten, drinken en als je het echt helemaal goed wilt doen een leuke voorstelling.

Waarom al die flauwekul met die kleren vraag je je waarschijnlijk af? Wel, je vrouw/vriendin droomt hier van. Vraag me niet hoe dat zit; dit soort scenario's zit in het vakje 'topbelevenissen' in een gemiddeld vrouwenhoofd. Erg belangrijk is je oog voor detail. Je kiest beide outfits; wat betekent dat je ze op elkaar af kunt stemmen. Het is ook nodig dat je weet dat je vrouw zich er op haar gemak in gaat voelen, dus kijk uit dat je niet alleen let op je eigen gevoelens over haar verschijning. Anders wordt het misschien wat té sexy. Maak je er niet te ongerust over, bij avondmode winkels kunnen ze je uitstekend helpen en gaat alles vanzelf. Het enige dat je nodig hebt is haar maten; dus daar zul je op een subtiele manier achter moeten zien te komen. Je kunt je oog voor detail laten zien door ook bijpassende sieraden en handschoenen uit te (laten) kiezen.

Het laatste punt van aandacht is de entree op de avond zelf. Zorg dat je dame thuis is, en dat ze genoeg tijd heeft om zich op te maken en om te kleden voor de gelegenheid. Zorg dat je zelf bij thuiskomst al aangekleed bent en neem haar outfit als cadeau mee. Succes!

Laat ons even weten hoe het gegaan is door hieronder een berichtje achter te laten

0 reacties:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP